Studija slučaja - Veterinarska ambulanta Mišić

Brifing

Veterinarska ambulanta Mišić je ambulanta sa preko 20 godina iskustva. Ambulanta pruža najsavremeniju dijagnostiku, najkvalitetniju terapiju i negu za ljubimca. Cilj je da ostvarimo onlajn rebrendiranje i povećamo broj pacijenata.

Usluge
  • Website redesign
  • SEO
  • Google ads
  • Social media marketing
Koncept

Zadatku ćemo pristupiti trojako: kroz pažljivu SEO analizu i definisanje ključnih reči, Google ads kampanje na teritoriji Novog Sada i angažman na društvenim mrežama. Kroz redizajn web stranice, na intuitivan, kreativan i moderan način, želimo da ambulantu Mišić približimo potencijanim korisnicima usluga.

Strategija

Redizajn web stranice omogućava klijentu da bude u toku sa trendovima i da na intuitivan način privuče potencijalne korisnike usluga i istakne svoje prednosti u odnosu na konkurenciju. Sem vizuelnog prikaza, naš tim je u obzir uzimao i efikasnu navigaciju i brzinu sajta, što doprinosi i brzini pronalaska željenih informacija, što sajt čini user friendly. Krajnji rezultat je one page sajt sa dodatkom blog postova, koji su na zasebnim stranicama.

SEO analiza započeta je utvrđivanjem bitnih ključnih reči za klijenta. Odrađena je i kompletna onsite analiza, a prepoznate su i offsite mogućnosti, te podešeni neophodni parametri.

Kada je reč o Google ads kampanjama, nakon potrebnih analiza, lansirane su reklame prilagođene tržišnim uslovima i to za područje Novog Sada.

RezultatSEO analiza dovela je do povećanja organskih poseta za 250% i to preko pozicioniranja među prva dva mesta prilikom pretrage ključnih reči. Optimizacija Google ads kampanje i ovog puta je obezbedila maksimalne rezultate uz minimalne investicije, uz povećanje broja pacijenata za prosečno 19% godišnje. Odlične rezultate je dao i nastup na socijalnim mrežama, uz povećanje broja pacijenata za prosečno 20% godišnje.